Social media: Facebook.

Hier vind je de laatste 16 β€œposts” van Tjerk op Facebook.
Wil je meer berichtjes/posts lezen ? Ga dan naar mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/TjerkBoscom/

20 hours ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 70081.7 m. gefietst in 2 hours, 27 minutes, 47 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje door o.a. #Kantens, #Middelstum, #Huizinge en #Startenhuizen 😎 ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5142489911 .

1 day ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 58064.8 m. gefietst in 1 hour, 50 minutes, 4 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " #Uithuizermeeden - #Oldekerk, en weer terug 😎 ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5136574259 .

2 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 44116.2 m. gefietst in 1 hour, 21 minutes, 47 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Een retourtje #Usquert, waar ze weer een bak geld uitgeven voor een onnozele fietsers-oversteekplaats 😎 ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5131148159 .

3 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 25391.7 m. gefietst in 47 minutes, 26 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje op woensdag 😎 Beetje om en deur dârp. ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5125665358 .

4 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 38818.2 m. gefietst in 1 hour, 18 minutes, 55 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Ritje op de reesfiets om de week mee af te sluiten... ☺️ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5119461993 .

5 days ago
Vanmiddag

Vanmiddag heb ik deze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik dit er bij geplaatst; " Vandaag was het alweer maandag 12 april en het waaide niet zo hard als de afgelopen dagen. De afgelopen dagen had ik trouwens wel gewoon een ritje gemaakt op de racefiets en ook #vanmiddag ging ik een stukje fietsen. Niet zo heel veel maar bij thuiskomst had ik toch nog ruim 30 km op de teller met ruim 31 km per gemiddeld. Ik ging op de #fiets richting usquert en Warffum. Alleen maar voor de komende dagen gaat de temperatuur weer een klein beetje omhoog want de temperaturen zoals ze vandaag waren (hooguit 5 graden) daar ben ik ook wel een beetje zat van me.

/ #krush #racefiets #strava".

| Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/

| #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen

5 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 31774.1 m. gefietst in 1 hour, 56 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje om de week mee te beginnen ☺️ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5113952287 .

6 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 44225.7 m. gefietst in 1 hour, 28 minutes, 47 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje op eerste paasdag door o.a. #Warffum, #Onderdendam, #fraamklap en #kantens πŸ’ πŸ€” ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5109282506 .