Social media: Facebook.

Hier vind je de laatste 16 β€œposts” van Tjerk op Facebook.
Wil je meer berichtjes/posts lezen ? Ga dan naar mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/TjerkBoscom/

["error","The access token could not be decrypted"]
2 months ago
Vanmiddag

Vanmiddag heb ik deze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik dit er bij geplaatst; " #vanmiddag heb ik toch maar even de racefiets gepakt om een stuk te fietsen over Het Hogeland. Niet meer dan 60 km in tijdens de rit kwam ik onder andere door #mensingeweer, #Pieterburen en het altijd mooi #Warffum. zo heb ik na vandaag op dit moment in totaal dit jaar al 14000 km gefietst. Dat kon dus mooi even vanmiddag terwijl Florian naar de peuterspeelzaal was. / #cycling #fietsen # wielrennen".

| Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/

| #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen

2 months ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 63153.4 m. gefietst in 2 hours, 18 minutes, 31 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje over #hetHogeland ☺️ De weekafsluiter. ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4246132070 .

2 months ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 49693.2 m. gefietst in 1 hour, 36 minutes, 1 second , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje... Snotverkouden πŸ€” En, nog 5 km te gaan om de 14.000 km voor dit jaar te volbrengen πŸ€— ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4242242275 .

2 months ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 45430.8 m. gefietst in 1 hour, 29 minutes, 23 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje op goede vrijdag πŸ˜† En toen kwam ik Florian en Marieke ook nog tegen. ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4233087423 .

2 months ago
Vanochtend

Vandaag is het dus al weer vrijdag 23 oktober in de dag begon met mist. #Vanochtend heb ik eerst een stukje op de gewone #fiets gefietst door en om het dorp. Ik ging namelijk even wat foto's maken voor de website www.meisterjournaal.nl ☺️ Het viel me op dat vrijwel iedereen die ik tegenkwam ook vriendelijk was vandaag, en dat is niet altijd zo ☺️ De negentiende etappe van de Giro d'Italia is vrijdag op het laatste moment met ruim 100 kilometer ingekort. De organisatie komt daarmee klagende renners tegemoet. Er wordt nu geen 258, maar 150 kilometer verreden. / #cycling #fietsen #sport #wielrennen

| Bekijk deze foto ook op #Instagram, en volg me ook daar: https://www.instagram.com/tjerkbos πŸ˜€

2 months ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 57235.3 m. gefietst in 1 hour, 45 minutes, 25 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " De eerste rit in mijn nieuwe levensjaar πŸ€—πŸ˜ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4228562353 .

2 months ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 39038.9 m. gefietst in 1 hour, 2 minutes, 59 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Ochtendritje op dinsdag, #Siddeburen - #Uithuizermeeden ☺️ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4219179490 .

2 months ago
Vanmiddag

Vanmiddag heb ik deze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik dit er bij geplaatst; " #vanmiddag heb ik nadat ik Florian naar de peuterspeelzaal had gebracht hier in het dorp een mooi ritje op mijn #fiets gemaakt. Ik heb ruim 85 km gefietst waarvan ik een groot deel samen heb gefietst met arjuna. Hij stond rond 12:40 zo maar bij mij op de stoep en toen had hij al 70 km gefietst. Samen fietsen we richting #Winsum en #schouwerzijl. Vanaf daar gingen we via ezinge weer terug naar Winsum en #Middelstum. in Middelstum geen arjuna naar huis en vanaf daar fietste ik nog via kantens en rottum ook weer naar mijn eigen huis op mijn #krushbikes racefiets ☺️ onderweg heb ik ook nog weer een aantal #strava koms gescoord πŸ˜† en inmiddels heb ik Florian weer opgehaald van de peuterspeelzaal en gaan wij straks lekker met z'n drieΓ«n eten. / #actief #fiets #fietsen #sporten #stravakoms #wielrennen".

| Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/

| #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen