Social media: Facebook.

Hier vind je de laatste 16 β€œposts” van Tjerk op Facebook.
Wil je meer berichtjes/posts lezen ? Ga dan naar mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/TjerkBoscom/

15 hours ago

Vanmiddag heb ik deze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik dit er bij geplaatst; " Het #theemuseum in #houwerzijl, daar waar je de lekkerste thee kunt drinken en kopen.
Gisteren (zondag 25 juli dus) was ik er geweest samen met Marieke, Florian en oma Booisma.
Het was een leuke rit en op de terugweg kwam ik door onder andere wehe den hoorn, baflo en Warffum.
De wind waaide pittig met een kracht van vier a vijf en hij kwam uit het zuidwesten.
Bij thuiskomst had ik ruim 50 km op de teller met een gemiddelde van ruim 34 km per uur. Gisterenavond er ook de weg wedstrijd plaats tijdens de olympische spelen in Tokyo voor dames en wat een blamage werd dat voor de Nederlandse dames. Voor afspraak iedereen erover dat Nederland wel goud ging halen maar niks werkt minder waar. #Annemiek van Vleuten pakte als enigste Nederlandse medaille en wel de zilveren. Vandaag moest Mathieu van der poel aan de bak tijdens de olympische mountainbike wedstrijd en na ongeveer 10 minuten viel hij maar door zijn olympische droom in duigen viel. Ikzelf heb #vanmiddag ook weer een ritje gemaakt over Het hogeland al iets meer dan 50 km en vandaag kwam ik onder andere door #Middelstum. Harma boer had voorspeld dat het vanmiddag wel eens flink kon gaan regenen, maar ook daar kwam niks van terecht. #Avondeten hebben we vanavond een zelfgemaakte hamburger met rauwkost salade en een lekker ijsje na. Nu zit ik nog even buiten te genieten en is het windstil. En dat terwijl er vanmiddag een stevige wind waaide uit het zuiden met kracht vier a vijf. Raar...

/ #fietsen #krushbikes #sporten #strava".

| Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/

| #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen

18 hours ago

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 51538.4 m. gefietst in 1 hour, 42 minutes, 20 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje op maandag om de week mee te beginnen 😎 Dit keer door o.a. #Toornwerd, #Kantens en #Westeremden πŸ˜€ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5689752918 .

1 day ago

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 51356.4 m. gefietst in 1 hour, 29 minutes, 43 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Even naar het #theemuseum in #Houwerzijl en terug via #baflo, #rasquert en #rottum 😎 ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5684273003 .

2 days ago

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 31745.6 m. gefietst in 56 minutes, 59 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Ochtendritje om er even in te komen... En onderweg kwam ik hier en daar #maisvelden tegen... ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5678019652 .

3 days ago

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 59134.4 m. gefietst in 1 hour, 58 minutes, 7 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Een beetje fietsen op goede vrijdag 😎 ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5673301911 .

3 days ago

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 59134.4 m. gefietst in 1 hour, 58 minutes, 7 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Een beetje fietsen op goede vrijdag 😎 ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5673301911 .

4 days ago

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 101601.0 m. gefietst in 3 hours, 48 minutes, 54 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Ochtendritje op Hemelvaartsdag met Broens. Onderweg nog wat geschiedenisles gehad en we zijn door #Kloosterburen gekomen πŸ˜€πŸ˜Ž ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/5668011902 .