Social media: Facebook.

Hier vind je de laatste 16 β€œposts” van Tjerk op Facebook.
Wil je meer berichtjes/posts lezen ? Ga dan naar mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/TjerkBoscom/

23 hours ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 39038.9 m. gefietst in 1 hour, 2 minutes, 59 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Ochtendritje op dinsdag, #Siddeburen - #Uithuizermeeden ☺️ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4219179490 .

1 day ago
Vanmiddag

Vanmiddag heb ik deze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik dit er bij geplaatst; " #vanmiddag heb ik nadat ik Florian naar de peuterspeelzaal had gebracht hier in het dorp een mooi ritje op mijn #fiets gemaakt. Ik heb ruim 85 km gefietst waarvan ik een groot deel samen heb gefietst met arjuna. Hij stond rond 12:40 zo maar bij mij op de stoep en toen had hij al 70 km gefietst. Samen fietsen we richting #Winsum en #schouwerzijl. Vanaf daar gingen we via ezinge weer terug naar Winsum en #Middelstum. in Middelstum geen arjuna naar huis en vanaf daar fietste ik nog via kantens en rottum ook weer naar mijn eigen huis op mijn #krushbikes racefiets ☺️ onderweg heb ik ook nog weer een aantal #strava koms gescoord πŸ˜† en inmiddels heb ik Florian weer opgehaald van de peuterspeelzaal en gaan wij straks lekker met z'n drieΓ«n eten. / #actief #fiets #fietsen #sporten #stravakoms #wielrennen".

| Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/

| #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen

1 day ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 83522.2 m. gefietst in 2 hours, 41 minutes, 2 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje op maandag, gedeeltelijk met Arjuna en een flyby met niemand minder dan #WimvanUden, jawel 😎 ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4215774241 .

2 days ago
Vanochtend

Goedemorgen, maandag 19 oktober 2020 en buiten waait het licht en is het wel ontzettend fris. #Vanochtend om 8:30 heb ik eerst Florian naar de sporthal gebracht want die heeft gymles. Nu ben ik even thuis en ga ik zo weer vertrekken om hem op te halen. wat we samen de rest van de dag gaan doen weet ik niet maar ik weet wel dat hij vanmiddag nog naar de peuterspeelzaal moet. Mijn tacx staat klaar, dus misschien ga ik daar nog even op trainen maar dat weet ik nog niet zeker. voor de rest staat er voor deze week 220 km aan trainingskilometers op het programma dus die moeten wel afgewerkt worden. Maar zoals ik er nu over denk gaat dat lukken. / #fietsen #tacx #trainen #wielrennen / Bekijk deze foto ook op #Instagram, en volg me ook daar: https://www.instagram.com/tjerkbos πŸ˜€

6 days ago
Vanmiddag

Vanmiddag heb ik deze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik dit er bij geplaatst; " Vandaag was het woensdag en vandaag heb ik twee ritjes op de racefiets gemaakt. Vanochtend had ik hier bijna 50 km gefietst en tijden die rit kwam ik onder andere door Middelstum. voordat ik weg fietste had ik mijn cameraatje geΓ―nstalleerd en dus heb ik van die fiets net ook een heel mooi filmpje. Deze kun je terugvinden op het YouTube kanaal van debijrijder.eu ☺️ #vanmiddag heb ik nog een #fiets rit gemaakt van ruim 40 km. Tijdens beide ritten heb ik weer een aantal #stravakoms gescoord πŸ˜€ En vanaf vanavond 22 uur gaat alle horeca voor 4 weken dicht. / #fietsen #sporten #wielrennen". Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/ | #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen

6 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 41690.6 m. gefietst in 1 hour, 24 minutes, 54 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Woensdag 14 oktober, de middagetappe door o.a. #oldenzijl, #eppenhuizen, #kantens en #fraamklap ☺️ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4193865358 .

6 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 48161.8 m. gefietst in 1 hour, 31 minutes, 56 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Woensdag 14 oktober, de ochtendetappe door o.a. #oudeschip, #zijldijk, #startenhuizen en #huizinge ☺️ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4192964124 .

1 week ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 50184.0 m. gefietst in 1 hour, 33 minutes, 37 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Fietsen op dinsdag ☺️ Dit keer door o.a. #Arwerd, #Wirdum, #Loppersum en #Startenhuizen. ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4189507570 .