Social media: Facebook.

Hier vind je de laatste 16 β€œposts” van Tjerk op Facebook.
Wil je meer berichtjes/posts lezen ? Ga dan naar mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/TjerkBoscom/

1 day ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... πŸ˜€ Ik heb vandaag 42030.4 m. gefietst in 1 hour, 14 minutes, 38 seconds, en als titel gaf ik mijn rit " Op het heetst van de dag even lekker sjeezen, speciaal voor Wim πŸ˜ŽπŸ‘". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/3878271213.

2 days ago
Vanmiddag

Vanmiddag heb ik deze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik er dit bij geplaatst; " Vandaag was het alweer donderdag 6 augustus en #vanmiddag heb ik een fietsrit gemaakt samen met mijn #fiets en @florianbos.eu en @mariekebooisma πŸ˜€ We kwamen o.a. door #baflo, #rasquert, #usquert en #warffum. bij thuiskomst hadden we bijna 50 km op de teller en onderweg hebben wij achter in de polder bij #usquert bij een schitterende boerderij een pitstop gemaakt om daar een lekker ijsje te kopen πŸ˜€ Er is daar heerlijke zelfgemaakte boerderij ijs te koop. Om iets van 16:30 waren wij weer thuis. / #boerderijijs #fietsen #krushbikes #wielrennen". Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/ / #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen

2 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... πŸ˜€ Ik heb vandaag 46350.5 m. gefietst in 2 hours, 18 minutes, 17 seconds, en als titel gaf ik mijn rit " Familyride πŸ˜€". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/3873279686.

3 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... πŸ˜€ Ik heb vandaag 41078.6 m. gefietst in 1 hour, 18 minutes, 20 seconds, en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje door o.a. #Eppenhuizen, #Kantens en #Middelstum πŸ˜€". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/3868231173.

4 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... πŸ˜€ Ik heb vandaag 55525.4 m. gefietst in 3 hours, 3 minutes, 53 seconds, en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje, de eerste elf km samen met Marieke en Florian 😊, daarna werd ik losgelaten πŸ˜€". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/3863226752.

5 days ago
Vanmiddag

Vanmiddag heb ik deze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik er dit bij geplaatst; " Vandaag was het alweer 2 augustus en ik had #Vanmiddag bedacht nadat ik de start van de formule 1 wedstrijd had gezien waar en Max Verstappen wederom geen potten komt preken dat ik maar even op de racefiets moest voor een mooi ritje over #HetHogeland. Dus Ik pakte mijn fiets en fietste onder andere door #Usquert, #Warffum en #Pieterburen. Hoe kwam ik nog door het altijd mooie Den Andel. Bij thuiskomst had ik ongeveer 45 km op de teller met een gemiddelde van 34 kilometer per uur. en toen ik thuis was ging ik snel even kijken wat Max #Verstappen er uiteindelijk van gebakken had... En hij was de tweede geworden in de formule 1-race van vandaag. morgen wordt het qua temperatuur buiten trouwens iets frisser dan vandaag en in de loop van de week gaat het weer lekker warm worden aldus weerman @janneswiersema 😊 / #fietsen #sporten #wielrennen". Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/ / #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen

6 days ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... πŸ˜€ Ik heb vandaag 44346.1 m. gefietst in 1 hour, 29 minutes, 32 seconds, en als titel gaf ik mijn rit " De eerste zondagrit van augustus 😊 #Pieterburen #Usquert #Warffum". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/3854022004.

1 week ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... πŸ˜€ Ik heb vandaag 37896.3 m. gefietst in 1 hour, 12 minutes, 23 seconds, en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje op goede vrijdag, richting Schildmeer en weer terug 😊 #KRUSHbikes". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/3843741101.