Social media: Facebook.

Hier vind je de laatste 16 β€œposts” van Tjerk op Facebook.
Wil je meer berichtjes/posts lezen ? Ga dan naar mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/TjerkBoscom/

["error","(#100) Missing Perms See more<\/a>"]
1 week ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 51518.2 m. gefietst in 1 hour, 41 minutes, 17 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Een rustig middagritje op maandag om de week mee te beginnen πŸ˜€ #KRUSHbikes ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4058701694 .

1 week ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 88797.2 m. gefietst in 3 hours, 4 minutes, 55 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje over #hetHogeland op een zonnige zondag πŸ‘ ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4053553085 .

1 week ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 14783.0 m. gefietst in 51 minutes, 7 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Een retourtje Noordkaap midden in de nacht. Meet and greet met Jasper Verkuijl. ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4050989567 .

1 week ago
Vanmiddag

Vanmiddag heb ik dze foto geplaatst op mijn #Instagram account. Als begeleidende tekst heb ik dit er bij geplaatst; " Vandaag heb ik ruim 65 km gefietst en dat is dus best eind. Ik kwam onder andere door #Middelstum, #Winsum en #Adorp, maar dan wel in een andere volgorde πŸ˜† Onderweg kreeg ik bij gaan we ook nog een beetje motregen op mijn hoofd en op mijn #fiets en dat vond ik niet leuk. Ik was om ongeveer 13:30 uur #vanmiddag thuis en vanmiddag heb ik eem televisie gekeken want vandaag was natuurlijk ook weer de Tour de france erop en ik heb niet naar Nederland heen gekeken want ik word van die commentatoren kotsmisselijk. daarom kijk ik altijd na Sporza op de Belgische televisiezender want dat is veel leuker en hun kunnen veel beter en mooier commentaar geven en leveren... / #fietsen #sporten #strava #wielrennen". Wil je meer fotos zien, ga dan vlug even naar mijn Instagram-account (https://www.instagram.com/tjerkbos/) en volg me ook daar πŸ˜€ Owja, kijk ook eens op http://www.DeBijrijder.eu/ / #DeBijrijder #Fietsen #HetHogeland #MeisterJournaal #TjerkBos #Wielrennen

1 week ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... 😊 Ik heb vandaag 63404.1 m. gefietst in 2 hours, 24 minutes, 21 seconds , en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje met vele "flyby's" die of blind waren of niet konden praten πŸ™„ En een meet en greet met Menno B. ". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken en zien waar ik precies langs ben gekomen, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4047991508 .

1 week ago
Vanochtend

Hallo allemaal. #Vanochtend ben ik vertrokken met in mijn hoofd de gedachte om een fietsrit van 600 km te maken. Dus ik vroeg uit de veren, goed eten, mijn #fiets klaarzetten, en gaaaan... Maar bij #Adorp heb ik me nog maar eens bedacht πŸ˜† (12-09-'20) / #fietsen #strava #wielrennen / Bekijk deze foto ook op #Instagram, en volg me ook daar: https://www.instagram.com/tjerkbos πŸ˜€

1 week ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... πŸ˜€ Ik heb vandaag 56497.9 m. gefietst in 1 hour, 48 minutes, 22 seconds, en als titel gaf ik mijn rit " Middagritje op 9-11 πŸ™„ Bauke uit de #TourdeFrance. Nu #Dumoulin nog πŸ˜†". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4043795027.

1 week ago
Strava activities

Zoals je weet fiets ik ook regelmatig, zo ook vandaag... πŸ˜€ Ik heb vandaag 56148.4 m. gefietst in 1 hour, 41 minutes, 40 seconds, en als titel gaf ik mijn rit " Een beetje fietsen op deze mooie Hemelvaartsdag in september πŸ˜†πŸ‘". Wil je het allemaal iets gedetailleerder bekijken, check dan mijn Strava-account, via deze link: http://www.strava.com/activities/4039413838.